Sunday 24 November 2013

100th Blog Post - Thanks for the Support

This blog has really grown, especially during this month, it's been late nights after the pub and work and even college, just staying up and trying to write as much information as possible (whilst being concise and to the point), since I have so many ideas and topics I would like to write about.

Anyway, I hope you enjoy reading my blog so far, and I hope it's helped you understand debugging a little more, and turn that at first glance alien language of memory addresses and WinDbg commands into something more understandable.

Thanks for the support, and please keep reading my blog, and leave a comment or two, if I've made a mistake somewhere or you would like to have a certain topic added.




1 comment:

  1. İnternet o kadar hızlı gelişti ki artık her ihtiyacımızı oradan arar bulur olduk. Neredeyse artık arama motorları ve bilgilendirici web siteleri vazgeçilmez bir parçamız oldu. Örneğin ülkemizde ünlü birinin biyografisini mi merak ettik? Hemen Google veya diğer arama motorlarına o ünlünün adını yazıyoruz ve önümüze anında binlerce sonuç geliyor. Tabii ki burada önemli olan, "En doğru bilgiyi hangi web sitesinden alabiliriz?" sorusu ön plana çıkıyor. İşte https://www.dortyol.com size en doğru haberleri ve bilgileri vermek için oluşturulmuş bir platform.

    Örneğin Türkiye’de popüler olan Dilan Çiçek Deniz çok merak edilen bir oyuncu. İnsanlar onunla ilgili meraklarını genellikle arama motorlarına "Dilan Çiçek Deniz kimdir?" yazarak gidermeye çalışıyorlar. İşte Dörtyol sitesi bu bilgileri en doğru şekilde siz kullanıcılara sunmaktadır.

    ReplyDelete